Connect with us:

 

Federal Government and Public Works
Hoover Dam Visitor Center

The project includes the remodel of roughly 10,000 square feet on the Theater Level of the Hoover Dam Visitor Center, excluding the theaters themselves. The renovated floor includes new durable, cleanable interior finishes for the floors, ceilings, walls, and new restroom finishes and fixtures. In addition to the finishes, the existing wall murals was replaced, the existing security wall was replaced, the open staircase was refinished and modified to comply with accessibility requirements, and the ticket booths were replaced. The majority of the new plumbing needed to be chipped in because the structure was built on a rock, which presented a unique challenge for our team to work around.


Additional Project Information:

Square Feet: 10,000
Project Location: Boulder City, Nevada
General Contractor: Atherton Construction
Project Owner: U.S. Bureau of Reclamation
Project Architect: TSK
Project Engineer: JBA
Field Office: Las Vegas